Gry Worre Hallberg: Sisters Hope – Sensuous Society

Foredrag afholdt 6/4-2022 – ved Gry Worre Hallberg.

OBS! Video fra arrangementet er på vej og vil blive lagt op her og sendt ud i nyhedsbrev, så snart den er klar.

I dette (og de følgende foredrag efter sommerferien) vil vi kigge nærmere på, hvordan vi kan forstå og arbejde med de mere æstetiske, sanselige og kunstneriske aspekter af eksistensen.

Denne interesse ser vi spirende i mange forskellige felter for tiden: I terapi, arbejde med udsatte og i psykiatrien arbejdes der med skrivegrupper og kreative processer, ligesom det i forskningen er et ‘hot topic’.

Men mange psykologer og professionelle har ikke nødvendigvis så mange begreber og forståelser for, hvad æstetiske processer kan bidrage med. Dette vil foredragsrækken gøre os klogere på.

I det første foredrag møder vi Gry Worre Hallberg, som kommer og fortæller os om hendes Sisters Hope projekt samt Ph.D. herom fra 2021. Sisters Hope er et banebrydende projekt, der udforsker, hvordan kunsteriske, æstetiske og sanselige praksisser stimulerer en bevidsthed om, og forbundethed med, omverdenen. Igennem en æstetisk beboelse af den økologiske omverden grunder det vej fra den post-økonomiske og økologiske krise til en mere bæredygtig fremtid for mennesker.

Se mere på: www.sistershope.dk

Rul til toppen