8/4. Oliver Hovmand: MDMA-medieret psykoterapi til behandling af behandlingsresistent PTSD

Oliver HovmandInden krigen mod stoffer blev indledt, var mange stoffer, der i dag kun betragtes som rusmidler, lægemidler i det psykiatriske medicinskab.  De sidste ti år er der igen blevet udført forskning i disse stoffers medicinske potentiale, og især MDMA er i nyere forsøg blevet vist at have et lovende potentiale til behandling af bl.a. PTSD i kombination med psykoterapi.

I foredraget gennemgås den nye forskning i MDMA-medieret psykoterapi til behandling af behandlingsresistent PTSD, og der vil være rig mulighed for spørgsmål.

Oliver er introlæge i psykiatrien i Odense. Han skrev speciale om MDMA-medieret psykoterapi for behandlingsresistent PTSD. Han udkommer snart med bogen “Medical Psychedelics”, hvor der gennemgås litteratur af den kliniske brug af psychedelica: LSD, psilocybin, MDMA, DMT, ketamin og ayahuasca. Denne udkommer på crowdfundingplatformen Kickstarter (se link i indlægget ovenfor).

__________________

Foredraget afholdes 8. april kl. 19-21 på Center for Sundhed og Samfund, lokale 1.1.18, Øster Farimagsgade 5, København K.

Entré: 30 kr. (kaffebord: 10 kr.)

__________________