27/5. Evidens og Eksistens (foredraget er rykket til ny dato, se ændringer nedenfor)

OBS! Grundet Coronarestriktioner er dette foredrag rykket – det afholdes i stedet torsdag den 14/10-2021.

Foredrag ved psykolog og specialist i psykoterapi Svend Aage Rasmussen.

Med udgangspunkt i et bogkapitel skrevet af Agnes Ringer og Svend Aage Rasmussen (Ringer & Rasmussen 2019) vil han i oplægget præsentere en kritik af det psykiatriske sygdomsbegreb og den evidenstankegang, der er tæt forbundet med dette paradigme. Denne kritik vil også indeholde en række eksistentielle pointer.

Svend Aage Rasmussen er ekstern lektor ved Københavns Universitet og har i en længere årrække arbejdet på Psykoterapeutisk Center Stolpegård. Han er endvidere bl.a. forfatter til både tidskriftartikler og bogkapitler – herunder medforfatter til ovenfor nævnte kapitel i den nyere udgivne bog: “Er der evidens for evidens?”

_________________

Foredraget afholdes 14. oktober kl. 19-21 på Center for Sundhed og Samfund, (lokalenummer følger), Øster Farimagsgade 5, København K. (skulle have været afholdt 27. maj, men er rykket til 14. oktober grundet Coronarestriktioner)

Entré: 30 kr. (betales med MobilePay på dagen)

Bemærk: For at forebygge Corona smittespredning har vi valgt ikke at byde på kaffe/te/vand/snacks, så medbring derfor gerne selv drikkevarer m.m. Fremmødte bedes herudover holde afstand til hinanden samt bære mundbind, ligesom der naturligvis vil være håndsprit til rådighed ved arrangementet.

Tilmelding er ikke nødvendig, men gør det gerne alligevel på vores facebookbegivenhed som en hjælp for arrangørerne.
__________________